Konu: Barkod Problemi
Öncelikle Herkese Merhabalar
Ben Etiket Çıkarırken ID Automacion Code 39 Fontu Kullanıyorum ama bu fontun font boyutunu küçültünce 10-9-8 yapınca barkod okuyucuda problem yaşıyorum.Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?
Giriş yapmadınız. Lütfen giriş yapın yada kayıt olun.
Öncelikle Herkese Merhabalar
Ben Etiket Çıkarırken ID Automacion Code 39 Fontu Kullanıyorum ama bu fontun font boyutunu küçültünce 10-9-8 yapınca barkod okuyucuda problem yaşıyorum.Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?
fontu fazla küçültmemelisin... ![]()
Ama 9 punto yapmam lazım
başka etiket programlarını inceledim boyutla ilgili bi problem yok
Fox Proda Etiket için Font kullanmadan bu işi çözebilirmiyiz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
barkod yazıcı kullanırsan windows fontu kullanmada en iyi kalitede barkod basarsın. ama onda da fazla küçük yaparsan okumaz. ben birçok üründen çok küçük basılmış barkod gördüm ve bunların okunamadığını da gördüm...
Arkadaşlar Elinde Ean-13 Barkod fontu Olan Var mı ?
bende var gönderebilirim
Arkadaşlar,
12 haneli rakamı ean kodlarına çeviren prg de benden..
1 | Parameters _bar |
mail adresim [email protected] buraya gönderirsen çok sevinirim
Arkadaşlar,
12 haneli rakamı ean kodlarına çeviren prg de benden..
...
çok aşırı uzun ve içinde çok fazla case var. bu biraz daha kısa ve daha hızlı:
1 | Lparameters barkod4 |
bende var gönderebilirim
denedin mi? çalışıyor mu? ben de ean13 kodlar buldum ama hiçbiri çalışmadı. eğer çalışan bir fontsa benim de işime yarar... [email protected]
internette buldum bende kullanıyorum bi problem yok yalnız 13.karakter olan check digit olmayacak yazdıracağınız barkodda.
yazdırırkende kullandığım kod bu,
1 | lcbar1 = TRANSFORM(thisform.text2.value) |
excel deki kullanımı daha farklıydı ,bunu bulduğum sitede vardı ama siteyi hatırlamıyorum,
yukarıdaki kodu kullanrak foxta yazdırmayı dene istersen, ben 7-8 aydır kullanıyorum ne yazmada problem var nede barkod okuyucunun okumasında
bende barcod fonları ver isteyene gönderebilirim..
orginal 123456789101 çevrilmiş hali $!23E5GH-ijbabj! fontu çevrilmiş haline uygulamazsanız basılan barcodu okuyucu okumaz..görüntüsüde ean13 e benzemez..
bende barcod fonları ver isteyene gönderebilirim..
ozellikle ean13 ise gonderirsen sevinirim...
orginal 123456789101 çevrilmiş hali $!23E5GH-ijbabj! fontu çevrilmiş haline uygulamazsanız basılan barcodu okuyucu okumaz..görüntüsüde ean13 e benzemez..
o zaman bendeki ean13 font ta o yüzden yazmıyor demek ki. ben barkod yazıcısı kullanıyorum aynen ean kodunu alıyor onlar. bu fonta özel bir durum demek ki...
Elinde ean128'i kodlara çeviren prg olan var mı?
laser yazıcıyla ean13 basmam gerekiyor. Yukarıdaki ean13 kodlarını denedim tuhaf tuhaf karakterler basıyor. Tarık'ın gönderdiği fontu da denedim Aefe'nin kodlarını da denedim. Bana font + kod ne lazımza birşeyler gerekiyor!!!